Ouderen


Gezelschap, begeleiding en ondersteuning voor ouderenU wilt uw kinderen misschien niet altijd ‘belasten’ omdat zij druk zijn met hun eigen gezin/leven, maar wilt u er wel graag op uit? Mens op Maat biedt gezelschap, begeleiding en ondersteuning aan ouderen zodat de zelfredzaamheid wordt vergroot en de eventuele eenzaamheid wordt verkleind. Deze ondersteuning is voor niet medische diensten.

Het wensenplan wordt met u en desgewenst met uw familie/verzorgers opgesteld. Hierin kunnen activiteiten zoals boodschappen doen, wandelen, samen de hond uit laten, huishoudelijke taken, sporten, zwemmen, theater en concert bezoeken, ondersteuning bij het vergroten van het sociale netwerk, maar ook begeleiding bij het bezoeken van artsen worden opgenomen. Het wensenplan kan zo op maat gemaakt worden, dat er van alles mogelijk is!

Wanneer u het lastig vindt om uw dag/week overzichtelijk te maken, kan er een ondersteuningsplan worden opgesteld. In dit plan wordt beschreven wat u wanneer doet en hoe u dit doet. Zo wordt het ook meteen overzichtelijk waar u hulp bij nodig heeft.

Het tarief voor het opstellen van een wensenplan en een uitje bedraagt 35 euro per uur. Parkeerkosten, eventuele tickets, consumptie en benzine naar en van het uitje komen voor uw rekening.

Het tarief voor een ondersteuningsplan is eenmalig 40 euro.

De tarieven gelden van maandag tot en met vrijdag 08.30 tot 18.00 uur. In de avonden, weekenden en feestdagen gelden andere tarieven. Deze kunt u ten alle tijden opvragen.